Over

De Boekhouderij

Boekhouden, fiscaliteit en advies

Voorstelling


Peter Broeckx

Zaakvoerder - Erkend boekhouder-fiscalist


Na 10 jaar gewerkt te hebben voor enkele grote multinationals, waarbij ik regelmatig in het buitenland was, ben ik in 2015 gestart met De Boekhouderij. Eerst was het kantoor gevestigd in de Koning Albertstraat in Weelde, maar sinds kort zit ik in de Kapelstraat in Ravels-Eel. Het was een bewuste keuze om vlak bij de vorige vestiging te blijven, omdat nabijheid bij de klanten voor mij van essentieel belang is. 

Als onderneming zonder personeel (voorlopig althans) heb ik al heel wat partnerships uitgebouwd. Soms met een ander boekhoudkantoor, maar vaak ook op het vlak van IT-infrastructuur, diverse serviceverleners, ... . Op die manier kan ik mijn klanten toch een complete dienst aanbieden en heb ik op enkele jaren tijd al een mooie en diverse klantenportefeuille weten op te bouwen.

Ook volg ik op zeer regelmatige basis bijscholingen, zowel op het vlak van boekhouden en fiscaliteit, maar ook op IT gebied om zo mee te blijven gaa nmet de tijd en mijn klanten op elk moment van correct advies te kunnen voorzien.

BVBA De Boekhouderij                 Kapelstraat 31, 2380 Ravels-Eel                 014/65.50.02                 kantoor@deboekhouderij.be